Kozmetikai akupunktúra

Kozmetikai akupunktúra

„ACU-face-lift” a plasztikai sebészet helyett

Biztos Ön is szeretne 10 évvel fiatalabbnak látszani!
Látványos, és mégis természetes megoldást kínálunk Önnek ráncai, arcráncai eltüntetésére.
Mint alternatív lehetőség ma már egyre többen, köztük számos híresség - Madonna, Gwyneth Paltrow, Cher, Sylvester Stallone, Kate Moss és Susanne Somers - Telegraph 13/8/2004 - fordul a tradicionális kínai gyógyászat több évszázados ágához, és adják nevüket, arcukat ehhez a bizonyítottan hatékony, de természetes kezeléshez, az akupunktúrás arcfiatalításhoz.
Sebészi beavatkozás és botox-idegméreg kezelés nélkül éveket fiatalodhat a kozmetikai akupunktúra segítségével. A kezelés tartóssága egy kúra után 4-6 hónap, ami egy-két fenntartó kezeléssel meghosszabbítható.

  • A kozmetikai akupunktúra nem fájdalmas kezelés, kevésbé veszi igénybe fájdalom- tűrő képességét mint a botox kezelés. A botox-neurorotoxin az idegrendszerbe kerülve, az arcizmok bénulását okozza, így a ráncok nem tűnnek olyan mélynek a kezelések után. Elgondolkodott már azon milyen lesz az Ön arca ha a botox kezelések elmaradnak?
  • A kozmetikai akupunktúra egy természetes és mégis látványos módot kínál Önnek a megszépülésre. A hatás fokozatosan alakul ki, és fenntartható. Az izmok tónusa, a bőr feszessége, rugalmassága, simasága fokozódik, a ráncok kisimulnak.  
  • Ez a módszer rizikómentes, szemben sok eddig ismert eljárásokkal. Természetes úton, az energiaáramlás és vérkeringés fokozásával javul az izmok és a bőr állapota.
  • Az eljárást orvos végzi, nagyon finom tűket bizonyos akupunktúrás pontokba helyezve az arcon és a hajas fejbőrön. Ezzel az eljárással megnő az arc bőrének oxigén és tápanyag ellátása, a kollagén termelődés fokozódik, amely fontos a bőr egészségéhez.
  • A fokozott kollagén ellátottság miatt az arc puffadtsága csökken, a szem körüli táskák csökkenek, puhább lesz a bőr, javul az arcszín.

Bőrfiatalítás, fiatalos megjelenés természetes úton

A kozmetikai akupunktúra noha nem helyettesíti a plasztikai sebészetet, mégis annak egy kiváló biztonságos alternatívája. Fájdalommentes, az ultra vékony tűk behelyezése a speciális pontokba. Nincs számottevő mellékhatása. Ami időnként előfordulhat, a beszúrás helyén apró bevérzés, ami azonban néhány nap alatt spontán felszívódik, a hatásosságot nem befolyásolja.
A kezelésnél nem kell számolni a hegesedés rizikójával, nincs hosszabb felépülési idő, trauma okozta duzzanat, vagy bőrpír.
A hajszálvékony tűk beszúrása után, gyorsan elmúló szúró, csípő érzés jelentkezhet, ez pillanatokon belül elmúlik, tehát fájdalommentesnek tekinthetjük, ezt a szépészeti eljárást.
1996-ban az International Journal of Clinical Acupuncture-ban közzétett 300 páciensen ,nyolc éven keresztül követett, vizsgálati eredmények alapján kijelenthető, hogy ez az arckezelés az esetek 90%-ban már az első kúra alkalmával szembetűnő eredményt tapasztaltak. A hatás többek között: puhább és világosabb bőr, az arcizmok rugalmasságának a fokozódása, kisimuló ráncok, rózsás orcák és egész testre kiterjedő megújulás.