Elektrolipolízis

Elektrolipolízis

Az elektrolipolízis minimális kockázattal járó, műtéti beavatkozást nem igénylő módszer, mely kiválóan alkalmas a gyors alakformálásra, fogyásra. A kezelés során ötvözik a tűszúrásos akupunktúra és a modern technika lehetőségeit. A módszer lényege, hogy az eltávolítandó zsírszövetbe hosszú fémtűket vezetünk. A tű párokon keresztül alacsony frekvenciás áram segítségével oldódik ki a zsír a zsírsejtekből, a véráramba kerülve, a keringés elszállítja, a szervezet lebontja, majd a vizelettel kiválasztódik a felesleg.
Az elektrolipolízis az egyik legkorszerűbb, orvosok által végzett eljárás a helyi fogyás elősegítésére, vagy a felhalmozódott zsíranyag csökkentésére, eltávolítására. Az elektrolipolízis segít megszabadulni az egyéb módszerekkel- mint például diéta, sport – nehezen csökkenthető helyi zsírpárnáktól. Nincs veszélye, nincs mellékhatás, kényelmes, biztonságos, hatékony módszer.
Műtétet kiváltó módszerről van szó, amely kíméletes, és fájdalommentes. Előnye a zsírleszívással szemben, hogy a természetes fogyási folyamatot serkenti, időben erősen felgyorsítva, ezért élettaninak tekinthető. A kezelés kissé nagyobb testfelületre terjed ki egy kúra alatt, a bőr a zsírvesztés ütemét követve folyamatosan feszesebbé válik. Természetesen a megfelelő étrend és folyadék fogyasztás is fontos, ehhez is adunk segítséget.
A kúra elején és végén testösszetétel meghatározás történik, a mérések szerint a változás testsúlyban, a kezelt területre vonatkozóan test körfogatban, valamint kiemelt módon testzsír paraméterekben (testzsír% és testzsírtömeg) is jelentős. Méréseink szerint a testsúlyveszteség kb. 85% -a zsírvesztés, és ez a testösszetétel normális irányba történő elmozdulását is eredményezi. Maga a kezelés egy belső bizsergő, masszírozó érzéssel jár. Férfiak kezelésére is alkalmas ez a módszer. A kezelés esetükben általában nagyon eredményes, mert a súlyfelesleg leginkább a hasra korlátozódik, és a hormonális hatások is kedvezőek. A tíz kezelésből álló kúra általában 1-1,5 ruhaméret csökkenést eredményez a kezelt területen.