Nyitólap

Akupunktúra, homeopátia az allergia ellen

Az allergiás megbetegedések - mostanában jelentkező szénanátha, asztma - kezelésének egyedi megközelítését kínálják a keleti gyógymódok, azon belül is az akupunktúra.
Az akupunktúrás kezelés történhet rendkívül vékony tűvel, amely behelyezése fájdalomérzést szinte alig okoz.

Lehetőség van a lézerterápiára is, amely fájdalommentesen ingerli az akupunktúrás pontokat. 
Ez előnyt jelent a gyermekek és az érzékenyebb felnőttek gyógyításában. Az allergiás megbetegedések tüneteinek kezelése lehetséges a tünetek felléptekor, akut esetben is. Amennyiben gyógyszermentesen szeretne tüneteitől megszabadulni, a tünetek felléptekor vagy azt megelőzően keressen fel akupunktúrás szakembert. A "beültetéses akupunktúra" gyorsabb és hatékonyabb módszert kínál Önnek a gyógyulásra. A mindennapos szenvedését, három hetenként alkalmazott fonál beültetéses akupunktúrás kezeléssel minimálisra csökkenthetjük, jó esetben elmulasztjuk, anélkül, hogy szenvedne gyógyszerek mellékhatásaitól.
Négy-öt kezelés szükséges a tartós gyógyuláshoz.
Az akut allergiás tünetek puszta enyhítésénél többet is el lehet érni, azt is kitűzhetjük célul, hogy a szervezet túlérzékenységét egyszer és mindenkorra felszámoljuk. Kiegészítjük sokszor a kezelést homeopátiával, illetve "allergén-kioltással". Eredményesebb a módszer, ha a kezelést az allergizáló anyag időbeni megjelenését megelőzően végezzük.

 

Keressen bennünket bizalommal! Várom szeretettel!