Nyitólap

Zsírbontó fonalak

Az akupunktúra a hagyományos kínai orvoslás részeként, több mint négyezer éves tudomány. Lényege, hogy a test meghatározott pontjain alkalmazott tűszúrással betegségeket lehet gyógyítani, fájdalmat csillapítani.
Ez a kezelés a szervezet öngyógyító folyamatait beindítja, és felerősíti, fokozza az immunrendszer működését. És fogyni is lehet ezzel az orvosi kezeléssel.

A fonalbeültetés akupunktúra egy speciális formája a keleti gyógymódoknak.
Erre kiképzett speciális tűvel a kiválasztott, mintegy 30 pontba, felszívódó sebészi fonaldarabkákat szúrunk a bőr szövete alá.
Amíg fel nem szívódnak a beültetett fonaldarabkák, addig állandó ingert adnak a szervezetnek. Az 5-8 milliméteres fonaldarabkák, bizony három hétig, stimulálják az adott pontot, javítják a keringést, fokozzák az anyagcserét, javítják az emésztést, tökéletesebbé teszik a szervek szövetek oxigén ellátottságát. Ehhez az eljáráshoz a páciensnek elég háromhetente megjelennie a rendelőben, mégis látványos és tartós eredményre számíthat. A kezelések mellékterméke, mellékhatása az étvágy csökkenése.

Vajon mi az akupunktúrás kezelések titka? Alapvetően két fontos irányban hatnak: energia blokkok oldódnak a szervezetben, valamint felgyorsítják az anyagcserét. A fentebb leírt kezelést alkalmazva olyan, mintha naponta akupunktúrás kezelést kapna, a nap 24 órájában, három héten keresztül. Tanácsos persze, mérsékelt diétát tartani, és fontos lenne az is, hogy a fogyókúrázó mozogjon, és a legfontosabb, hogy mosolyogjon! Kínában úgy tartják, mozgás nélkül nincs élet. A mosoly nélkül nincs elégedettség. A jin és a jang egyensúlya szerint mozgásra éppúgy szükség van, mint nyugalomra és pihenésre.

A kezelés eszközös állapotfelméréssel kezdődik. Meghatározzuk, mely élelmiszereket ajánlatos kiiktatnia, vagy jelentősen csökkentenie a táplálkozása során, mert ezekkel csak hadakozik az Ön szervezete, és kalóriák helyett mérgeket termel a szervezete számára. Bemérjük hormonrendszerét, enzimrendszerét, megnézzük ásványianyag hiányát. A hiányok pótlásával anyagcseréje felgyorsul. Szükség esetén homeopátiás szerek bevezetésével javítunk az adott rendellenes állapoton. A páciensek gyakran kérdezik: mennyi idő alatt fogyhatok le a leghamarabb? Vissza lehet kérdezni: mennyi idő alatt repült fel rájuk az a harminc kiló felesleg? Többnyire húsz év alatt. Nem szabad tehát azt várni, hogy hipp-hopp lefogy majd valaki. Ilyen komplex megközelítéssel, orvosi segítséggel, biztosan hamarabb megy. Hangsúlyozni kell, mennyire fontos, hogy a páciensek kövessék az útmutatásainkat. Aki pedig következetesen és makacsul ragaszkodik a hipp-hopp megoldáshoz, annak kiegészülhet végül is,” elektrolipolízissel „ ( a remegő hájak olvasztása) az orvosi kezelés. Azoktól persze kezelések után dupla mosolygást kérünk.

Az esetek zömében az eredmény látványos, már egy-két „fonál beültetéses” akupunktúra után jelentkezik: centikben, kilókban, magasabb energia állapotban, feltöltöttségben, elégedettségben, és szélesebb mosolyban.

Szeretném látni a mosolyát!