Nyitólap

Kezelés másképpen...

...komplexen. Az érdeklődővel, avagy beteggel való találkozásunk első alkalommal hosszúra nyúlik. Ismerkedésünk, alapos kikérdezéssel kezdődik, mely nem felesleges kíváncsiskodás, hanem a bajok (problémák) feltérképezése. Az elmondott élmények, megélt, de igazán nem tudatosult tapasztalatok így megadják számomra, sokszor ott és akkor a páciens számára is a kezelendő problémát.
A kezelendő betegség tünetei mellett, fontosak lesznek az átélt, vagy éppen elnyomott érzések, és azok kiváltó okai. Közben persze figyelem én az Ön hangját, tekintetét, mozdulatait, és a bőrét, mert ezeknek számomra „szerjelző” értéke van. Kérem, ne találja furcsának majd, ha rákérdezek gyerekkorára, születésére, szüleire – a megismert adatok meghatározóak a későbbi betegségek kialakulásában.

A diagnózis pontos felállításához a hagyományos és kínai orvostudomány módszereivel közelítek. Van mikor eszközöket is használok állapotfelmérések során, inkább csak akkor, ha nagyfokú hiányállapotok meglétére van gyanúm, mert így a gyógyulás gyorsítható. Az első kezelés után, magamban hordozom a beteget, gondolkozom a páciensről– az életútjáról, a családjáról, munkájáról, fölállítom a betegségek időbeli sorrendjét. Mindezek alapján megtalálom az odaillő, homeopátiás szert vagy szereket, az adott szituációra, illetve adott alkatra „felelő” szert. A kontroll, újabb értékelés két hónap elteltével történik és az eredménynek szerint módosítunk a kezelésen. A gyógyulás akkor jó, ha ugyanazon az úton megyünk visszafelé az életében, ahogy a tünetek kialakultak. Tehát úgy változik a tünetek együttese az időben visszafelé, ahogy kialakult. Így sokszor a hagyományos orvoslás szerint nem gyógyítható betegségeknél is sikerül eredményt elérni (pl. autoimmun betegségek megléte).

 

A homeopátiás szerek kiválóan hatnak elsősorban negatív, romboló érzelmek megszüntetésére (félelem, szégyen, sértettség, harag), de jól működnek gyulladásos váladékok kiürítésében, méreganyagok (nehézfémek), allergizáló anyagok eltávolításában is – így lehetővé válik a sok nyáktermeléssel járó betegségek – allergia, asztma, bélgyulladások- sikeres kezelése.

Az „I-Health” állapotfelmérő rendszert (eszközt) használhatok kiegészítésképpen a diagnózis felállításához. Az eszköz mérései, a kínai orvoslás törvényszerűségein alapszanak. Jól láthatóan kimutatja a szervezetben rejlő energiablokkokat, energiaáramlási zavarokat, melyek az öngyógyulást akadályozzák. Eszközünk előre jelezheti, valószínűsíti, hogy milyen megbetegedések megjelenése várható, tartós, maradandó energia áramlási zavar esetén.

A komplex kezelésbe beletartozik még, a hiányállapotok(ásványianyag, vitamin, hormon, stb.) kimutatása után, a gyulladások( gócok) kezelése. Ez akupunktúrával, és eszközzel (Zappelés), egy időben, történik. Az évekig, évtizedekig meglévő rejtett gócok, a szervezetet energetikailag lemerítik, (káros gombák, baktériumok, paraziták), allergiákra, daganatos betegségekre, hajlamosíthatnak. Időben ajánlott ezekre, illetve a megszüntetésükre időt, figyelmet fordítani. Amikor szükséges, kiegészítjük a vizsgálatotokat, biorezonancia elvén működő allergia kimutatásával is.

Ezek a kezelések a páciens energia keringését beindítják – tűkkel az eredeti folytonos energiaáramlás beindul, majd többszöri ismétléssel stabilizálhatóvá válik. Az eredeti, jól működő rendszer állandósul, ami azt jelenti, hogy a beteg egyre hosszabban, egyre erősebbnek, lendületesebbnek érzi magát. Tehát akupunktúrával az energiakeringést lehet befolyásolni, mely rögtön maga után vonja a vérkeringés megváltozását.

A jótékony hatásokat jelentősen lehet fokozni, sebészi felszívódó fonal, („cat gut”) bőr alá történő beültetésével, ami természetesen, csak meghatározott akupunktúrás pontokban történik.

Ezzel a módszerrel lehetővé válik, hogy elegendő három hetente, az akupunktúrás kezelésre jönnie a betegnek. Hatásában ez azt jelenti viszont számára, mintha három hétig naponta akupunktúrás kezelésben részesülne. Ennek a kezelésnek rendkívül intenzív, és tartós hatása van. Ezekkel a terápiákkal, minden olyan testi betegség kezelhető, amely nem jár komoly anatómiai elváltozással, nincs szükség operációra. Sok immungyengeség, allergiás állapot kialakulásáért a megbomlott harmonikus energiakeringés, a tartósan gátolt, rendezetlen blokkolt energiaáramlás szerepel okként, ami tartósan, évtizedekig fenn áll. Nagyszerűen megoldhatók, azaz feloldhatók ezek a blokkok. Agyvérzések utáni bénulások kezelésére kiválóan alkalmas ez a terápia.

A gyermekek kezelése teljes mértékben fájdalommentes, lézer kezeléssel történik. Gyermekkorban a tartósan meglévő gócok, rejtett melléküreg gyulladások, allergiára hajlamosítanak, illetve az immunrendszert állandóan gyengítik. A felnőtt életkorra is megmaradó melléküreg gyulladások, sokszor eredendő okai a gyulladásos krónikus emésztőszervi megbetegedéseknek, az állandóan visszatérő allergiáknak, izületi panaszoknak is. Ezért nagyon fontos ezeknek a rejtett gócoknak, már gyermekkori kezelése, antibiotikumok nélkül, fájdalom nélküli komplex terápiával.

Kezdjük a kezelést egy alapos beszélgetéssel.

Szeretettel várom.